Bílá vína jsou vyráběna v nerezových tancích, ale také v dubových sudech, kde následně leží minimálně 6 měsíců na jemných i hrubých kvasnicích. Důsledná péče je věnována i výrobě červených vín, která jsou vyráběna tradiční metodou kvašením v otevřených nádobách, následnou macerací na slupkách po dobu 1-3měsíců a po vylisování ležením v barikových sudech. Všechna vína spojená se sudem nesou označení OAK.
Tvůrce vín Zdeněk s lehkou nadsázkou podotýká: “Vína zde vytváříme s láskou a především stále NORMÁLNĚ, aby byla v perfektní kondici s výraznou odrůdovou rozpoznatelností, bez chorob, vad“.
Roční produkce se omezuje na max.9 šarží po 600lt. Své vína zaměřujeme zejména na privátní klientelu, které nabízí hlavně díky osobnímu setkání např. při degustacích u přátel nebo v domácím prostředí historického sklepu přímo v Mikulově.